NIEUWS

Kerstzang bij Kaarslicht door cmk de Verenigde Zangers
In een tot de laatste plaats bezette Dorpskerk van Barendrecht zette na 3 jaar het cmk de Verenigde Zangers de traditie van Kerstzang bij Kaarslicht voort.
De door kaarsen verlichte kerk was het decor van een zeer geslaagd concert mede door de medewerking van de internationaal bekende solisten zoals Gunda Leine, Sopraan, Gulmira Issebekova Concertpianiste en Benjamin Larham Tenor ontlokte het publiek veel dankbaar applaus
Arie de Korte begeleidde het koor op orgel en de algehele muzikale leiding was in handen van dirigent John Bakker.

Na afloop van het concert was er veel waardering voor het koor dat mede door de Covidpandemie een stuk kleiner is geworden, maar de ondersteuning van 4 leden van het koor van de Amerikaanse Kerk te den Haag en 1 gastzanger gaven de juiste boost.
Dank ook aan onze sponsoren die het mogelijk maakten om de toegangsprijs laag te houden en de solisten te kunnen uitnodigen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe zangers. Zoekt u een gezonde ontspanning kom dan eens langs bij een repetitie vanaf 16 januari 2023 bent u van harte welkom en onze ervaring als u een keer hebt meegezongen denkt u had ik dit maar eerder gedaan.
Het koor repeteert iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de jeugdzaal van de Bethelkerk.
Voor informatie neem contact op met Rob Bijker telefoon 0180 611845 of 06 43942827

Scroll naar boven