NIEUWS

Nieuwe website

BARENDRECHT februari 2019 – Ons koor De Verenigde Zangers heeft een nieuwe website. We passen regelmatig het muziekrepertoire aan  de tijd aan, zo ook onze manier van online communiceren. De website past zich vanzelf aan uw scherm aan waarop u de website bekijkt, de website is responsive. Via de website, facebook en Youtube kunt u De Verenigde Zangers online volgen. Regelmatig plaatst onze huisfotograaf Pieter van Hengel hierop de nieuwste foto’s en filmpjes die hij gemaakt heeft van De Verenigde Zangers. En wij zijn ook live te zien en te beluisteren tijdens onze concerten. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Zie de agenda. Tot ziens!  

30 jaar optreden in Borgstede

BARENDRECHT december 2018 – Verleden week dinsdag was er in de Borgstede een prachtig optreden van het Chr Mannenkoor De Verenigde Zangers uit Barendrecht, dat voor de 30ste keer zijn prachtige kerstliederen voor de bewoners kwam zingen. In een mooi versierde zaal was het een indrukwekkend en warm concert. Er was tussendoor ook samenzang van o.a. Nu zijt Wellekome, Stille nacht en als afsluiting het Ere Zij God.(bron Het Zuiden)

Kwart eeuw lid

BARENDRECHT 22 november 2018 – Bernard van der Stoep is in het zonnetje gezet door mannenkoor De Verenigde Zangers. De bariton is een kwart eeuw aan het koor verbonden. Hij werd toegesproken door voorzitter Albert Jansens, die ook enkele geschenken en bloemen overhandigde. De huldiging vond plaats bij de aanvang van de wekelijkse repetitie in het jeugdgebouw achter de Bethelkerk. (bron de Schakel).