NIEUWS

Een geslaagd kerstconcert 2022

In een tot de laatste plaats bezette Dorpskerk van Barendrecht zette na 3 jaar het cmk de Verenigde Zangers de traditie van Kerstzang bij Kaarslicht voort.

De door kaarsen verlichte kerk was het decor van een zeer geslaagd concert mede door de medewerking van de internationaal bekende solisten zoals Gunda Leine, Sopraan, Gulmira Issebekova Concertpianiste en Benjamin Larham Tenor. Zij ontvingen veel dankbaar applaus van een enthousiast publiek.
Arie de Korte begeleidde het koor op orgel en de algehele muzikale leiding was in handen van dirigent John Bakker.

Na afloop van het concert was er veel waardering voor het koor dat mede door de covidpandemie een stuk kleiner is geworden. De ondersteuning van 4 leden van het koor van de Amerikaanse Kerk te den Haag en 1 gastzanger gaf de juiste boost.

Dank ook aan onze sponsoren die het mogelijk maakten om de toegangsprijs laag te houden en de solisten te kunnen uitnodigen.

Zoekt U een gezonde ontspanning? Zing met ons mee! Kom langs bij een repetitie. Vanaf 16 januari 2023 bent U van harte welkom. Onze ervaring is dat zij die de eerste keer een repetitie bezoeken denken: had ik dit maar eerder gedaan.
Het koor repeteert iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de jeugdzaal van de Bethelkerk.
Voor meer informatie neem contact op met Rob Bijker telefoon 0180 611845 of 06 43942827

Nieuwe website

BARENDRECHT februari 2019 – Ons koor De Verenigde Zangers heeft een nieuwe website. We passen regelmatig het muziekrepertoire aan  de tijd aan, zo ook onze manier van online communiceren. De website past zich vanzelf aan uw scherm aan waarop u de website bekijkt, de website is responsive. Via de website, facebook en Youtube kunt u De Verenigde Zangers online volgen. Regelmatig plaatst onze huisfotograaf Pieter van Hengel hierop de nieuwste foto’s en filmpjes die hij gemaakt heeft van De Verenigde Zangers. En wij zijn ook live te zien en te beluisteren tijdens onze concerten. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Zie de agenda. Tot ziens!  

30 jaar optreden in Borgstede

BARENDRECHT december 2018 – Verleden week dinsdag was er in de Borgstede een prachtig optreden van het Chr Mannenkoor De Verenigde Zangers uit Barendrecht, dat voor de 30ste keer zijn prachtige kerstliederen voor de bewoners kwam zingen. In een mooi versierde zaal was het een indrukwekkend en warm concert. Er was tussendoor ook samenzang van o.a. Nu zijt Wellekome, Stille nacht en als afsluiting het Ere Zij God.(bron Het Zuiden)

Kwart eeuw lid

BARENDRECHT 22 november 2018 – Bernard van der Stoep is in het zonnetje gezet door mannenkoor De Verenigde Zangers. De bariton is een kwart eeuw aan het koor verbonden. Hij werd toegesproken door voorzitter Albert Jansens, die ook enkele geschenken en bloemen overhandigde. De huldiging vond plaats bij de aanvang van de wekelijkse repetitie in het jeugdgebouw achter de Bethelkerk. (bron de Schakel).